Nieuws


Rekenbootcamp

Spelend en bewegend leren

Houd jij van bewegen? Wil je nog sneller kunnen rekenen of beter leren spellen?
Dan zijn deze Bootcamps echt wat voor jou!
Wat kun je verwachten:
• Veel beweging en een beeldende uitleg
• Meer zelfvertrouwen en plezier in leren
• Gezelligheid en nieuwe vrienden
• Instructie die aansluit bij jouw leerstrategie
• Een Bootcamp certificaat
• Een geweldige vooruitgang in rekenen of spelling!
De Bootcamp trainers werken met kleine groepjes kinderen. Er zijn verschillende soorten Bootcamps die ook individueel te volgen zijn.

Tijdens deze trainingen is er veel aandacht voor het opbouwen van een positief zelfbeeld en het opnieuw plezier krijgen in leren.


NIEUW: Huiswerk Bikkels

De training bestaat uit ofwel 4 bijeenkomsten van 1,5 uur per keer, ofwel uit 8 kortere bijeenkomsten (1 lesuur per keer). De precieze indeling kan per locatie of school verschillen. De training is tevens geschikt om individueel te worden doorlopen waarbij de duur en intensiteit wordt aangepast op...
lees meer

Reken – en Spellingsbootcamp

Spelend en bewegend leren Houd jij van bewegen? Wil je nog sneller kunnen rekenen of beter leren spellen? Dan zijn deze Bootcamps echt wat voor jou! Wat kun je verwachten: • Veel beweging en een beeldende uitleg • Meer zelfvertrouwen en plezier in leren • Gezelligheid en nieuwe vrienden...
lees meer

Start schooljaar 2018-2019

Start schooljaar 2018-2019
De grote vakantie is in zicht, nog maar een paar weken en dan zit het schooljaar er alweer op. Na een welverdiende vakantie gaan we weer met frisse moed het nieuwe schooljaar tegemoet. Nieuwe agenda, schriften, klappers, kaftpapier, pennen enz... Een goede start van het nieuwe schooljaar. Er...
lees meer

Ik leer leren training

‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk...
lees meer

Brugklastraining

4 bijeenkomsten van 1,5 uur De volgende cursus start medio september 2018, opgeven voor de cursus kan via de mail of via de contact link.
lees meer

“Ik leer leren”

‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren.

De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren.

Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en kost € 150,- per persoon exclusief het werkboek van € 32,50.

Infoposter